TRADUCTIONS
VERTALINGEN
TRANSLATIONS

Kwaliteitszorg voor JOUW klanten

Professionele vertalingen uit Nederlands en Engels naar het Frans, mijn vak. Technische vertalingen, mijn passie. Het resultaat van jarenlange ervaring in de vertaalindustrie en daarbuiten.

Welkom, ik ben Yves Cromphaut, zaakvoerder en vertaler van C SOLUTIONS. Opgeleid als burgerlijk ingenieur mechanica, aangevuld met industriële bedrijfskunde (1 jaar in het Nederlands), en opleidingen logistiek en veiligheid op het werk.

Ik heb een 10-tal jaar voor 2 KMO's uit de grafische sector gewerkt, eerst als kwaliteitsverantwoordelijke, en dan als adjunct-manager en preventieadviseur. Dit liet me toe kennis te verwerven in diverse domeinen (in het Frans, Nederlands en Engels):


CONTACT

Tel: +32 (0)71 57 23 95
Email: info@csolutions.be
Adres: Rue du Calvaire 10
B-6280 Loverval
België

BTW: BE0872 252 110
IBAN: BE10 6511 3792 4104
BIC: KEYTBEBB

DISCLAIMER

Naar aanleiding van de Europese verordening inzake gegevensbescherming (AVG), willen we je informeren dat we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je gegevens 100% veilig worden verwerkt en dat je privacy dus wordt gerespecteerd.

Houd er rekening mee dat er geen persoonlijke gegevens worden geregistreerd wanneer je onze site bezoekt.

Je ontvangt geen post, email, promotionele aanbieding of informatie met betrekking tot onze commerciële activiteiten door deze site te raadplegen. Als je klant bent of bent geweest, worden alleen commerciële gegevens bewaard.

Je kan steeds het volgende vragen:

Bedankt voor je vertrouwen.

Copyright